МЕНЮ
  • Бизнес
  • Технологии
  • Планета
  • Образ жизни
    • Мотивация
    • Здоровье
    • Отдых
    • Спорт
    • События
  • Спецпроекты
  • Журнал
  • О нас
  • Реклама
  • Контакты
  • Реклама
  • О нас
  • Контакты
  • RSS
  • Политика конфиденциальности
PROMAN
PROMAN
  • Бизнес
  • Технологии
  • Планета
  • Образ жизни
    • Мотивация
    • Здоровье
    • Отдых
    • Спорт
    • События
  • Спецпроекты
  • Журнал
  • BS Awards
    • Репортаж
  • События

Правильний барлівайн в Києві: Сергій Гойко та Марк Раушман зварили новий сорт легендарного пива

  • 24.02.20
  • Proman Ukraine
Total
0
Shares
0
0

12 лютого 2020 року вперше в Україні відбулася коллаборація від ідейного натхненника, автора і двигуна проекту “BraufactuM” пивовара з Німеччини – Марка Раушмана і столичного пивовара мережі крафтової пивоварні та ресторанів “Пивна Дума” Сергія Гойко.

Пивовари познайомилися в Києві близько року тому, коли Марк вперше приїхав з візитом і представляв колекцію “BraufactuM”. Сергія зацікавила думка профільного фахівця. Марк закінчив Технічний Університет Берліна за фахом інженер-технолог пивоварного виробництва, а також захистив докторську дисертацію у науково-учбовому  Інституті пивоваріння  в Берлині. За заслуги в цій області Марк також був обраний почесним членом Німецького сільськогосподарської професійної спільноти. Його знають як одного з найзатятіших в Німеччині пропагандистів пивної культури.

До рецептури нового унікального барлівайну “Pears&Talks” входять: німецькі дріжджі, українська копчена груша, три сорти хмелю на вибір, Columbus 15% або Hercules 16%, Styrian hp alt 5 та Tettnanger 2,3%

Це перший досвід колаборації українського крафта та історичних традицій Німеччини. Для української індустрії пивоваріння – це величезний крок до нових аудиторій на світовому ринку.

Зварене 12 лютого пиво в стилі барлівайн “Pears &Talks” Вarleywine буде представлено у вересні 2020 г у Києві в мережі “Пивна Дума”, а також  в листопаді 2020 року в берлінському тап румі Braufactum.

Total
0
Shares
Поделиться 0
Поделиться 0
Proman Ukraine

Предыдущая статья
  • События

Состоялась официальная церемония взвешивания второго этапа турнира Road to WWFC “BUKOVEL OPEN CUP”: файткард

  • 24.02.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
Следующая статья
  • Культура

Устойчивый fashion: как мировые бренды стремятся к экологичности

  • 24.02.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
К прочтению
Просмотреть пост
  • События

People-менеджеры оказались в авангарде перед самыми сложными вызовами новой реальности.

  • 07.10.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

Розвиваємо електронний футбол разом!

  • 01.10.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • Мотивация
  • События

«Трафик-бизнес»: украинская IT-сфера получила руководство от А до Я о заработке на кликах

  • 30.09.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

Что поможет бизнесу стать финансово устойчивым в эпоху New Normality? CEM9

  • 07.09.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

БИТВА! Сезон шестой. Сезон бьюти-прожарки!»

  • 04.09.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

ШЕСТЬ ЧАСОВ УПОРНОГО ПРОТИВОСТОЯНИЯ

  • 02.09.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

Всем любителям спорта и рекордов: как развивать любовь к украинскому спорту и привлекать начинающих спортсменов к игре в настольный теннис

  • 28.08.20
  • Proman Ukraine
Просмотреть пост
  • События

«Партнерство ради устойчивого развития» – награда за хорошие дела

  • 28.08.20
  • Proman Ukraine
Выбор редакции
  • Как в 30 лет бросить все и стать ведущим риелтором в Нью-Йорке – Геннадий Перепада (видео)
  • Как променять кресло в крупной компании на боксерские перчатки и выиграть
  • Бизнесмены чаще страдают от тревоги, чем от депрессии — психиатр
Facebook
Social Links
PROMAN
  • Реклама
  • О нас
  • Контакты
  • RSS
  • Политика конфиденциальности
Advanced of People

Введите ключевое слово для поиска и нажмите Enter

Продолжая смотреть материалы proman.com.ua вы подтверждаете согласие на использование файлов cookieOkПолитика конфиденциальности